Translate

fredag 11. januar 2013

Nytt år og nye muligheter!!

Så har vi tatt farvel med 2012 og ønsket 2013 velkommen. Jeg synest 2012 har vert ett utrolig spennende år for meg. Det har vert mye å sette seg i og utrolig lærerikt.

Nå er jula over og hverdagen er kommet tilbake. Det er godt å komme i "normal" gjenge igjen.

Vekta har stått stille hel jula, men det er jo bedre enn at den skal gå oppover! I dag stoppet den på 83,5 Ergo har jeg nesten gått ned 47 kilo. Nærmer seg styggeligt 50 kilo ned!


Nå har jeg vert å tatt blodprøver litt mer "flittig" enn det jeg har gjort tidligere. Det var sykepleier på overvekts klinikken i Stavanger som ville at jeg skulle gjøre det. Siden de prøvene jeg tok da jeg skulle på kontroll der sist, ikke var så fine. blodprosenten min gikk nedover og det gjør den enda, selv om jeg tar de jerntablettene jeg skal. Nå er den kommet ned i 10,5% etter målingen hos fastlegen. Min fastlege forstod ikke helt hvorfor den går slik ned. De andre blodverdigene mine såg OK ut. Han ville jeg skulle skifte jerntabletter og ta nye prøver i slutten av januar igjen. Så får vi se hva de viser. Han ville jeg skulle skifte jern tabletter, for å se om de var bedre på magen...med tanke på forstoppelse.

Etter å ha gått å tenkt på dette med blodprosenten så sende jeg en melding ut til overvektsklinikken og de ringte meg tilbake. Ho sa med en gang, at ho ville jeg skulle få en time hos legen der ute. Blodprosenten min skulle IKKE ligge så lavt. Ho spurte også hvordan formen min var. Den er ikke så bra. Jeg har hodeverk, svimmel,fryser masse, trøtt og uopplagt. Sover utrolig mye og klarer veldig lite når jeg kommer hjem fra jobb. De mente også at det var lite sansynlig at jeg ville ta opp mer jern i kroppen med å skifte jern tabletter.

I går fikk jeg brev i posten fra sykehuset, med time den 15 februar. Så får vi se hva prøvene i slutten av måneden viser. Da skal jeg også ta B12 sprøyta igjen.

Jeg kjenner det at det kan være tøfft å gå på jobb når jeg fryser så mye og er så trøtt. Men her er det bare å bite tennene sammen, ta på ulltøy og karre seg på jobb ... ei stund til!!

Men nå er det snart på tide å kjøre min kjære sønn. Han skal på håndball kamp!!

Ha ei super helg alle sammen!!