Translate

fredag 9. mars 2012

GBP kurs 2 mars 2012

 Har lenge tenkt jeg skulle skrive noen ord om dette kurset vi tok, men den ene dagen etter den andre går. Kanskje på tide å skrive noe, før det går helt i glemme boken! Vi var va 40-50 stk på kurset.

Det var ett veldig greit kurs med mye informasjon. Det var innslag fra kirurg, sykepleiere fra avdeling 6G, anestesi, ernæringsfysiolog og Terje som tidligere har tatt denne operasjonen.

Kirurgen sa at det var flott at noen hadde tatt med seg sin ledsager. Vel, det er kanskje noe som de kunne ha skrevet i brevet de sende ut med innkallingen. Fordel at ledsager er med, for det vil nok være nytting for de å få samme info som det vi får. De sitter sikkert inne med mye de lurer på. Denne operasjonen vil nok gå litt ut over alle i familien. Forhåpentlig vis ikke for mye... Kirurgen trodde at vi alle kom til å bli opererte før sommerferien.
 
Vi ble anbefalt å gå inn på denne linken for å forbrede oss og finne litt mer info. Det er en brosjyre på ikke mindre enn ca 30 sider. De printet jeg ut og satte inn i en myk perm. Det var mye nyttig informasjon som kan være grei å ta frem nå og da.

Å ta en GBP operasjon er ingen enkel løsning! Det er en "tvang" for å endre livsstil sa kirurgen.

Nå går jeg bare her og venter på neste brev fra SUS for innkalling til kirurg og ernæringsfysiolog.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar